Orbán-idézettel cikizte a Fradit az OMSZ, de egy nap után eltűnt a posztjuk

Megosztás

Leszedték az Országos Meteorológiai Szolgálat Instagramjáról a posztot, amelyben egy Orbán-idézettel trollkodtak a Fradi kupavereségén – írja a Telex.

„Nem gondoltuk volna, hogy ilyen gyenge UV-Index mellett ekkorát lehet égni… ”– jelent meg az OMSZ közösségi oldalán szerdán, miután a háromezres lakosságú fejér megyei Iváncsa kiejtette a Ferencvárost a Magyar Kupából. A posztban utána még azt írták: „ez a győzelem még a Holdról is látszik, de a MET-ÉSZ rendszerünkből egészen biztosan!” – ez a mondat pedig Orbán Viktor választás estéjén elhangzott beszédére utal, amelyben a “Holdról, de Brüsszelből biztosan” látható győzelemről beszélt.

A Telex szerint a poszt alá vegyes hangvételű kommentek érkeztek, amelyekre – amíg elérhető volt – az OMSZ munkatársai válaszolgattak is. Az egyikben például azt írták: „a hivatásunk teljes lejáratása után nem nagyon tudtunk viccesek lenni, de most már azért próbálkozunk”. Csütörtök estére aztán eltűnt a poszt a meteorológiai szolgálat Instagram-oldaláról.

(telex.hu444.hu)

Kapcsolódó cikkek